Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Pondělí - Pátek 9-16hod.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 001,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
NOVINKY E-MAILEM

Mějte přehled o všech novinkách a akcích

  1. Úvod
  2. SOUHLAS SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ PRO ÚČELY POUŽITÍ FUNKCE HLÍDACÍ PES
SOUHLAS SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ PRO ÚČELY POUŽITÍ FUNKCE HLÍDACÍ PES
  1. Udělujete tímto souhlas firmě MILFA FISHING INT, s.r.o., se sídlem ve Zlíně, L. Váchy 675, IČ 25316681, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka 24837 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu milfa@volny.cz nebo info@fishing-profi.cz. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

NOVINKY Z NAŠEHO BLOGU

OKUMA Longbow LB
02.03.2021
OKUMA Longbow LB
Nejprodávanější model navijáku s volnoběžnou brzdou. Velice populární naviják nejen na kaprařinu, ale také i na sumce ve velikosti 90 s volnoběžným sy... číst celé
MIKBAITS - Novinky skladem !!
02.02.2021
MIKBAITS - Novinky skladem !!
Naskladnili jsme novinky MIKBAITS - řada Gangster GSP, řada Express Mandarinka, dále jeseter boilie v dipu JESSY. číst celé
NOVINKA 2021 - Deštníky s bočnicí SURETTI
16.01.2021
NOVINKA 2021 - Deštníky s bočnicí SURETTI
Nové kvalitní a cenově výhodné deštníky s bočnicí SURETTI. Nejočekávanější model pro 2 lehátka - SURETTI FULL COVER 2man. číst celé
BLACK CARP - Naskladněno !!
20.10.2020
BLACK CARP - Naskladněno !!
Nově jsme rozšířili nabídku o krmení značky Black Carp. Produkty naleznete na kamenné prodejně ve Zlíně. číst celé
NOVINKY E-MAILEM
Mějte přehled o všech novinkách a akcích
PROČ NAKUPOVAT U NÁS
  • ZÁKAZNICKÝ SERVIS
  • OSOBNÍ PŘÍSTUP A KOMUNIKACE
  • DODÁNÍ ZBOŽÍ ZPRAVIDLA DO 3DNŮ
  • TRADICE - JIŽ 25let NA TRHU
  • KONTROLA PRODUKTU PŘED EXPEDICÍ
GARANCE NEJNIŽŠÍ CENY

Našli jste produkt levněji? Kontaktujte nás, nabídneme Vám cenu ještě nižší, pokud to bude trochu možné. 

Dáme Vám vědět v co nejkratším termínu.

Sledujte náš facebook - aktuální slevy, výprodeje, novinky a zajimavé soutěže.

KONTAKTY
Zlínské rybářské centrum
Martin Fafílek
Pondělí - Pátek 9-16hod.
1993 © MILFA fishing int’ s.r.o. - Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.