Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Pondělí - Pátek 9-18hod.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 001,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
NOVINKY E-MAILEM

Mějte přehled o všech novinkách a akcích

  1. Úvod
  2. OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ E-SHOPU WWW.FISHING-PROFI.CZ
OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ E-SHOPU WWW.FISHING-PROFI.CZ
  1. Společnost Milfa fishing int, s.r.o., se sídlem ve Zlíně, L. Váchy 675, IČ 25316681, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka 24837. (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno společností Milfa fishing int, s.r.o., tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Dopravce PPL CZ s.r.o., sídlem K Borovému 99, Jažlovice, 251 01, Říčany
    • Balíková přeprava, Geis Point, Zemská 211/I, 337 01 Ejpovice, okres Rokycany, DIČ: CZ63077051, IČO: 63077051, Společnost je zapsaná u rejstříkového soudu v Plzni, spisová značka: C 9503

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese milfa@volny.cz nebo info@fishing-profi.cz.

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.fishing-profi.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

        • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
        • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

NOVINKY Z NAŠEHO BLOGU

NOVINKY 2020 GIANTS FISHING
16.01.2020
NOVINKY 2020 GIANTS FISHING
Představujeme Vám novinky 2020 od firmy Giants Fishing. Jedná se nové modely křesel, stojanů na pruty, propracovaných obalů na bižuterii a další produ... číst celé
Sada nejmenších signalizátorů na trhu !! Mad Nano+ Wireless Alarm Set
20.12.2019
Sada nejmenších signalizátorů na trhu !! Mad Nano+ Wireless Alarm Set
Sada signalizátorů Mad Nano+ Wireless Alarm set v kompaktním provedení. Signalizátory jsou opravdu malé. Hlasitost, tón a citlivost jsou nastavitelné.... číst celé
Signalizátory NASH Siren S5 Digital skladem na prodejně !
18.12.2019
Signalizátory NASH Siren S5 Digital skladem na prodejně !
Hlásič Nash Siren S5 Digital má vylepšený digitální výkon, tlačítko pro zapínání a vypínání a praktický závit na přední straně pro uchycení indikátorů... číst celé
Nejprodávanější podložka Starfishing Standart Unhooking Mat
18.12.2019
Nejprodávanější podložka Starfishing Standart Unhooking Mat
Nová podložka pod ryby Starfishing Standart Unhooking Mat, která je dostatečně velká a silně vypolstrovaná plovoucí podložka pod ryby. číst celé
NOVINKY E-MAILEM
Mějte přehled o všech novinkách a akcích
PROČ NAKUPOVAT U NÁS
  • ZÁKAZNICKÝ SERVIS
  • OSOBNÍ PŘÍSTUP A KOMUNIKACE
  • DODÁNÍ ZBOŽÍ ZPRAVIDLA DO 3DNŮ
  • TRADICE - JIŽ 25let NA TRHU
  • KONTROLA PRODUKTU PŘED EXPEDICÍ
GARANCE NEJNIŽŠÍ CENY

Našli jste produkt levněji? Kontaktujte nás, nabídneme Vám cenu ještě nižší, pokud to bude trochu možné. 

Dáme Vám vědět v co nejkratším termínu.

Sledujte náš facebook - aktuální slevy, výprodeje, novinky a zajimavé soutěže.

KONTAKTY
Zlínské rybářské centrum
Martin Fafílek
Pondělí - Pátek 9-18hod.
1993 © MILFA fishing int’ s.r.o. - Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.