Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Pondělí - Pátek 9-18hod.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 001,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
NOVINKY E-MAILEM

Mějte přehled o všech novinkách a akcích

  1. Úvod
  2. SOUHLAS SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ PRO ÚČELY ZOBRAZOVÁNÍ MARKETINGOVÝCH NABÍDEK
SOUHLAS SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH ÚDAJŮ PRO ÚČELY ZOBRAZOVÁNÍ MARKETINGOVÝCH NABÍDEK
  1. Udělujete tímto souhlas firmě Milfa fishing int, s.r.o., se sídlem ve Zlíně, L. Váchy 675, IČ 25316681, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka 24837 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

NOVINKY Z NAŠEHO BLOGU

LK Baits CUC! - Novinky podzimu
16.09.2020
LK Baits CUC! - Novinky podzimu
Novinky podzimu aromatizované "rozinky" LK BAITS CUC" Raisin jsme oblékli do speciálního kabátku (obalu), který zabraňuje vysychání bobule v kelímku a... číst celé
WOLF X-SPOD Performance
02.09.2020
WOLF X-SPOD Performance
Zakrmovací raketa WOLF X-SPOD Performance je unikátní plovoucí raketa na krmení, která se otevírá na čtyři díly, aby dokázala dokonale vypustit krmení... číst celé
NASH - naskladněno boilies
23.03.2020
NASH - naskladněno boilies
Na prodejnu ve Zlíně jsme naskladnili boilies NASH a to řady: CITRUZ, KEY CRAY, SCOPEX SQUID, INSTANT ACTION. číst celé
LK BAITS NUTRIGO - NOVINKA 2020
03.03.2020
LK BAITS NUTRIGO - NOVINKA 2020
NUTRIGO se nedá porovnat s žádnou existující návnadou. NUTRIGO obsahuje tekuté jádro s čistými přírodními výtažky. číst celé
NOVINKY E-MAILEM
Mějte přehled o všech novinkách a akcích
PROČ NAKUPOVAT U NÁS
  • ZÁKAZNICKÝ SERVIS
  • OSOBNÍ PŘÍSTUP A KOMUNIKACE
  • DODÁNÍ ZBOŽÍ ZPRAVIDLA DO 3DNŮ
  • TRADICE - JIŽ 25let NA TRHU
  • KONTROLA PRODUKTU PŘED EXPEDICÍ
GARANCE NEJNIŽŠÍ CENY

Našli jste produkt levněji? Kontaktujte nás, nabídneme Vám cenu ještě nižší, pokud to bude trochu možné. 

Dáme Vám vědět v co nejkratším termínu.

Sledujte náš facebook - aktuální slevy, výprodeje, novinky a zajimavé soutěže.

KONTAKTY
Zlínské rybářské centrum
Martin Fafílek
Pondělí - Pátek 9-18hod.
1993 © MILFA fishing int’ s.r.o. - Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.